Vím, už máme čtvrtek a já přicházím trochu opožděně....
Nedělní kuchtění...
Nedělní kuchtění...
Krkonošské kyselo...
naučila jsem se ho vařit od mamky,
ta od tety z Nové Paky kam jsme jezdili nejen na prázdniny...
chutnat mi začalo až co by velké holce...
a když máme houby...
bylo kyselo,
teta jako druhý chod pekla tvarohové buchty...
teta jako druhý chod pekla tvarohové buchty...
ty já nemám, ale zkusila jsem Kringel...
přidala jsem strouhaná jablka podle "Monči z kopečka"...
chutnal....
Jana
Děláš mi chutě...
OdpovědětVymazatKdysi jsem si myslela, že je kyselo pěkně nevzhledné jídlo.....ovšem dnes je vše jinak :o)
VymazatJani mám tu spoustu hub a kyselo jsem ještě nikdy nevařila. Tak možná zkusím . A kringel vypadá úžasně. Lenka
OdpovědětVymazatJá zase mám kvásku dost a hub méně :o))
VymazatJani a já z Podkrkonoší už kyselo nevařila, ani nepamatuju, moc ho nemusím...Dnes se chystám na chlupačky s houbama :-))
OdpovědětVymazatU nás má kyselo nejradši starší dcera, nakonec nedorazila a já s ním má spojené dětství :o)
VymazatBuchty bych si dala, ale kyselo fakt nemusim:-)))
OdpovědětVymazatJo jo, náš známý kdysi pravil....šlichta, ale když se nedívám chutná mi :o)
Vymazat